Aardappel selderijtaart
Servings: 4 personen
Calories:
Equipment
- een driehoekige ingevette cakevorm met een inhoud van 1 lt
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rasp de geschilde aardappelen en knolselderij grof.
- Bak de groenten in 2 eetlepels olie gedurende 10 minuten.
- Voeg de citroenschil, tijm, zout en peper toe.
- Schep het aardappelmengsel in de vorm en druk het goed aan.
- Bak de taart in het midden van de oven gedurende 45 minuten en laat het daarna afkoelen.
- Bak de sjalotjes in 2 eetlepels olie gedurende 10 minuten tot ze goudgeel zijn.
- Voeg 2 eetlepels water toe, laat het vocht verdampen, roer de tomaatjes erdoor en breng het geheel op smaak met peper.
Notities
Serveer de verwarmde sjalotten bij de taart.
Geniet van deze heerlijke aardappel-selderijtaart!
Geniet van deze heerlijke aardappel-selderijtaart!