Verwarm de oven voor op 180 °C.
Splits de eieren en klop de eidooiers samen met 2 eetlepels suiker au bain-marie tot een temperatuur van 50 °C.
Neem de eidooiers van het vuur en klop ze tot een stevige ruban.
Neem een vetvrije kom en klop hier in de eiwitten stijf met de suiker die je gedeeltelijk steeds toevoegt.
Wanneer je een mooie stijve, glanzende massa hebt verdeel je 1/3 hiervan met de ruban. Neem een spatel en schep het eiwit er voorzichtig onder.
Leg de rest van het eiwit er boven op. Neem de bloem, maïzena en bakpoeder en zeef dit uit boven de kom.
Spatel de bloem er voorzichtig onder tot je een mooie luchtige massa hebt.
Neem de bakvorm en vul deze met het beslag.
Bak af in ca 35 minuten.
Doe altijd de prikkertest om te kijken of je biscuit gaar is.
Laat de biscuit volledig afkoelen.
Maak de banketbakkersroom door een groot gedeelte van de melk met de suiker aan de kook te brengen.
Het andere restje melk meng je met de eidooiers en het puddingpoeder tot een papje. Wanneer de melk kookt voeg je een scheutje kokende melk toe aan het papje, roer door en schenk dan alles terug in de pan en breng opnieuw aan de kook.
Als de pudding verdikt is schenk je deze in een schaal en dek je hem af met plastic folie.
Laat hem zo in de koelkast afkoelen.