Poffertjes choco experience
Servings: 4
Calories:
Equipment
- kleine satéprikkers
Ingrediënten
- Jan poffertjes
- 1 reep pure chocolade
- Macadamia noten ongezouten
- knettersuiker
- vruchtenhagel
- verse frambozen
Instructies
- Stamp de macadamia noten fijn in vijzel of keukenmachine.
- Smelt de chocolade au bain-marie door een pan kokend water op te zetten met daarboven de chocolade in een kommetje.
- Bereidt de poffertjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Doop de ene helft van alle poffertjes in de chocoladesaus.
- Bestrooi de ene helft van de poffertjes met chocolade saus met de vruchtenhagel, en de andere helft met de gestampte nootjes.
- Rijg aan iedere satéprikker 1 poffertje met vruchtenhagel en 1 met nootjes.
- Dip de framboos in de chocolade saus, bestrooi met knettersuiker en rijg deze als laatste op de satéprikker.