Mueslibol met Kaas, Appel en Gemberjam
Een heerlijke mueslibol met jong belegen kaas, frisse appel en een vleugje gemberjam. Perfect voor een snelle lunch of voedzaam tussendoortje!
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 1 mueslibol
- Halvarine of margarine
- 1 eetlepel gemberjam
- ¼ stevige appel in dunne schijfjes gesneden
- 1 plak jong belegen kaas
Instructies
- Snijd de mueslibol open en bestrijk beide snijvlakken met halvarine of margarine en gemberjam.
- Vouw de plak jong belegen kaas dubbel en leg deze op de onderste helft van de mueslibol.
- Leg de schijfjes appel bovenop de kaas.
- Plaats de bovenkant van de mueslibol erop en druk licht aan.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Voeg wat verse korianderblaadjes toe voor een verrassende smaakcombinatie.
Wijnadvies:
Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Duitse Riesling past perfect bij de frisse appel, romige kaas en zoete gemberjam van deze mueslibol.
Voedingswaarden
Calories: 240 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 8 g | Vet: 8 g | Zout: 0.7 g | Sugar: 10 g