Notenvrij🍴

Notenvrij

Notenvrij

Notenvrije recepten zijn ideaal voor mensen met een notenallergie of voor wie noten bewust wil vermijden. Deze gerechten zijn volledig vrij van noten, maar zitten boordevol smaak en variatie. Of je nu zoekt naar een voedzaam ontbijt, een lekkere lunch of een heerlijk dessert: er zijn volop veilige én smakelijke opties. Denk aan soepen, salades, hoofdgerechten en baksels die met zorg zijn samengesteld zonder het gebruik van amandelen, walnoten, hazelnoten of andere noten. Zo kun je zonder zorgen genieten van een gevarieerd menu. Met deze notenvrije recepten eet je zorgeloos én lekker – elke dag opnieuw.


Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelgratin met Gerookt Spek en Emmentaler
Aardappelgratin met Gerookt Spek en Emmentaler
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Amaretto Sunrise Crush cocktail
Andijviestamppot met Komijnekaas en Knapperig Spek
Andijviestamppot met Komijnekaas en Knapperig Spek
Andijviestamppot met Varkensvlees en Tomatenpuree
Andijviestamppot met Varkensvlees en Tomatenpuree
Andijviestamppot met Zongedroogde Tomaten en Olijven
Aromatische Snijbonen Curry met Kip
Aromatische Snijbonen Curry met Kip
Aromatische Thaise Kokos-Vissoep met Knapperige Groenten
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Authentieke Italiaanse Spaghetti Carbonara
Authentieke Italiaanse Spaghetti Carbonara
Gehalveerde avocado’s gevuld met garnalen in een romige saus van mayonaise en chilisaus, geserveerd met citroenpartjes op een wit bord
Avocado con Gambas – Mexicaanse Avocado met Garnalen
Gevulde avocadohelften met een frisse salade van grijze garnalen, gerookte zalm en avocado, gegarneerd met dille en citroen
Avocado gevuld met Garnalen en Gerookte Zalm
Avocadohelften gevuld met een romige garnalenvulling van ei, bleekselderij en mayonaise, geserveerd op een gekleurd bord met citroen
Avocado met Garnalenvulling
Frisse salade van avocado en aardbeien, geserveerd op een gekleurd bord, besprenkeld met citroensap en balsamico voor een zomerse afsluiting
Avocado-Aardbeiensalade met Citroensap en Balsamico
Frisse avocadosalade met tonijn, bleekselderij en pittige dressing op een bedje van eikebladsla, geserveerd op een gekleurd bord met partjes limoen
Avocadosalade met Tonijn en Pittige Dressing
Avocadosaus met Frisse Crudités
Avocadosaus met Frisse Crudités
Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel
Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel
Indonesisch gerecht Babi Boemboe Tjin met kruidige stukjes varkensvlees, prei en specerijen, geserveerd op een gekleurde schaal in Oosterse stijl
Babi Boemboe Tjin – Pittig Oosters Varkensvleesgerecht
Kruidige babi padang met stukjes varkensvlees in een dikke saus van Indonesische kruiden, geserveerd in een gekleurde schaal met prei
Babi Padang – Kruidig Indonesisch Varkensvlees
Krokante babi pangang met varkensreepjes in een glanzende zoetzure saus, geserveerd in een gekleurde schaal met atjar tjampoer
Babi Pangang – Krokant Varkensvlees met Zoetzure Saus
Kruidige babi tjampoer met stukjes varkensvlees, witte bonen, tomaat en lomboks, geserveerd in een gekleurde schaal met oosterse uitstraling
Babi Tjampoer – Kruidig Varkensvlees met Witte Bonen
Kruidige Babi Tomat met blokjes varkensvlees en tomaat in een geurige saus van Indonesische specerijen, geserveerd op een gekleurd bord met rijst
Babi Tomat – Kruidig Varkensvlees met Tomaat
Between the Sheets
Between the Sheets
Biefstuk met gember, geserveerd op een kleurrijke schaal, met lente-ui, bamboescheuten en groene pepers, omhuld in een glanzende gembersaus.
Biefstuk met Gember en Kruidige Saus
Bieslookflensjes met Paddenstoelenvulling
Bieslookflensjes met Paddenstoelenvulling
Bladerdeeghapjes met Tomaat-Olijventapenade
Bladerdeeghapjes met Tomaat-Olijventapenade
breekpizza met roomkaas
Breekpizza met Roomkaas en Verse Kruiden
Caprese torentjes met tomaat, mozzarella, olijven en basilicum, licht gegrild in mediterrane keuken.
Caprese Torentjes met Gesmolten Mozzarella
Een elegant voorgerecht van carpaccio met dunne plakjes ossehaas, gegarneerd met verse rucola, goudbruin geroosterde pijnboompitten, kappertjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas. Het gerecht is licht besprenkeld met knoflook-olijfolie en gepresenteerd in een gezellige vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten.
Carpaccio van Ossehaas met Parmezaanse Kaas en Pijnboompitten
Catalaanse mosselsoep met kaas en cognac, geserveerd in een kleurrijke schaal, met geroosterd brood, gesmolten kaas en gegarneerd met verse peterselie.
Catalaanse Mosselsoep met Kaas en Cognac
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Colcannon – Ierse Stamppot met Savooiekool en Spekrolletjes
Colcannon – Ierse Stamppot met Savooiekool en Spekrolletjes
Coma Cocktail
Congo Mango Bonfo Cocktail
Congo Mango Bonfo Cocktail
Couscous Schotel met Kip en Groenten
Couscous Schotel met Kip en Groenten
Deegraster met Paprika en Ui
Deegraster met Paprika en Ui
Elegante Tartelette met Appel en Romige Banketbakkersroom
Elegante Tartelette met Appel en Romige Banketbakkersroom
Exotische Scorpion Cocktail
terrine van parelhoender in gelei,
Feestelijke Terrine van Parelhoender met Gelei
1
2
3
4
5
6
7