Aardappelbrood met Volkoren Meel
Aardappelgratin met Gerookt Spek en Emmentaler
Aardappelgratin uit de Provence met Tomaat en Basilicum
Amaretto Sunrise Crush cocktail
Andijviestamppot met Komijnekaas en Knapperig Spek
Andijviestamppot met Varkensvlees en Tomatenpuree
Andijviestamppot met Zongedroogde Tomaten en Olijven
Aromatische Snijbonen Curry met Kip
Aromatische Thaise Kokos-Vissoep met Knapperige Groenten
Aspergesalade met Krieltjes, Aardbeien en Gerookte Kip
Authentieke Italiaanse Spaghetti Carbonara
Avocadosaus met Frisse Crudités
Aziatische Bladerdeegrolletjes met Taugé en Wortel
Bieslookflensjes met Paddenstoelenvulling
Bladerdeeghapjes met Tomaat-Olijventapenade
Breekpizza met Roomkaas en Verse Kruiden
Citroen Konijn met Sperziebonen en Aardappelen
Colcannon – Ierse Stamppot met Savooiekool en Spekrolletjes
Congo Mango Bonfo Cocktail
Couscous Schotel met Kip en Groenten
Deegraster met Paprika en Ui
Elegante Tartelette met Appel en Romige Banketbakkersroom
Exotische Scorpion Cocktail
Feestelijke Terrine van Parelhoender met Gelei
Foe Yong Hai met Zoetzure Tomatensaus
Frisse Andijvie-Zalmsalade met Krieltjes en Feta
Frisse Aziatische Salade met Fruit en Pittige Saus
Frisse Citroentaart met Frambozen en Munt
Frisse Koolrabi Salade met Radijs en Champignons
Frisse Spaghettini met Asperges en Citroenrucola
Frisse Witte Bonensalade met Mosselen en Tonijnsaus
Gebakken Appelpartjes met Vanilleroomijs en Wijnsiroop
Gebakken Witlof met Citroen en Suiker
Gebakken Witlof met Gekruid Paneermeel
Gebakken Witlof met Mosterd en Suiker
Gebakken Witte Vis met Romige Tahinsaus en Walnoten