Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Week de gelatine in een ruime hoeveelheid koud water.
Pureer de ham zeer fijn in een keukenmachine.
Verwarm de wijn en los de gelatine erin op.
Roer er 1 dl Boursin Cuisine, mayonaise en mosterd erdoor.
Doe er vervolgens de ham bij.
Breng het smaak met peper en smaak.
Bekleed 4 grote ronde koffiekopjes met plastic folie en schep de hammousse erin.
Druk dit stevig aan en dek het af met folie.
Laat het 3 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de asperges in schuine stukjes.
Scheur de sla in stukjes.
Maak een sausje van 4 eetlepels Boursin Cuisine, olijfolie en de azijn.
Pel de eieren en snijd ze in dunne plakken.
Stort de hammousse over op 4 borden.
Serveer op elk bord een halve eetlepel Boursin Cuisine.
Verdeel de asperges, peultjes en de frisee sla met de saus om de hammousse.
Garneer het met plakjes ei en bestrooi het met tuinkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Peultjes-aspergesalade met hammousse