Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 pak rijst 325 g
- 4 eetlepels extra vierge olijfolie met knoflook- en chiliaroma fles van 250 ml
- 4 kipdrumsticks
- 1 zak zeevruchtencocktail diepvries, 500 g
- 1 zak roerbakgroentemix 400 g
Instructies
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Verhit ondertussen in een kleine braadpan 2 eetlepels olie.
- Bak de kipdrumsticks rondom bruin.
- Draai het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat de drumsticks in ongeveer 15 minuten gaar worden.
- Laat de zeevruchtencocktail enkele minuten in warm water dompelen om te ontdooien.
- Laat ze goed uitlekken en dep ze droog.
- Verhit in een wok de rest van de olie.
- Roerbak de zeevruchten en groenten op hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten.
- Meng de gekookte rijst erdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Schep het rijstmengsel in een serveerschaal en leg de drumsticks er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer direct en geniet van deze heerlijke 5-Ingrediënten Paella!
Voedingswaarden
Calories: 635 kcal | koolhydraten: 68 g | Protein: 42 g | Vet: 22 g