Aardappel-Groente Roerbakschotel
Deze aardappel-groente roerbakschotel is een makkelijke en smaakvolle maaltijd. Heerlijk krokant en perfect op smaak met een pittige touch!
Ingrediënten
- 400 gram krielaardappels
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 1 stengel bleekselderij
- ½ courgette
- 1 eetlepel olijfolie of knoflookolie
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
- Piment of ander kruid naar keuze
Instructies
- Doe de krielaardappels in een kom en voeg 1 eetlepel olie toe.
- Meng goed door elkaar.
- Bak de aardappels in de airfryer tot ze mooi bruin beginnen te worden.
- Snijd ondertussen de groenten in blokjes van ongeveer 1 cm.
- Voeg de gesneden groenten toe aan de aardappels en bak met een paar keer schudden tot de groenten gaar zijn.
- Breng op smaak met zout, peper en piment of ander kruid naar keuze.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Laat de wijn weg bij deze schotel of kies voor een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc als je wilt combineren.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 4 g | Vet: 8 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 4 g