Aardappel-Groente Roerbakschotel

Aardappel-Groente Roerbakschotel

Deze aardappel-groente roerbakschotel is een makkelijke en smaakvolle maaltijd. Heerlijk krokant en perfect op smaak met een pittige touch!
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 gram krielaardappels
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • ½ courgette
  • 1 eetlepel olijfolie of knoflookolie
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • Piment of ander kruid naar keuze

Instructies

  • Doe de krielaardappels in een kom en voeg 1 eetlepel olie toe.
  • Meng goed door elkaar.
  • Bak de aardappels in de airfryer tot ze mooi bruin beginnen te worden.
  • Snijd ondertussen de groenten in blokjes van ongeveer 1 cm.
  • Voeg de gesneden groenten toe aan de aardappels en bak met een paar keer schudden tot de groenten gaar zijn.
  • Breng op smaak met zout, peper en piment of ander kruid naar keuze.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Laat de wijn weg bij deze schotel of kies voor een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc als je wilt combineren.

Voedingswaarden

Calories: 220 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 4 g | Vet: 8 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch