Aardappel selderijtaart
Equipment
- een driehoekige ingevette cakevorm met een inhoud van 1 lt
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rasp de geschilde aardappelen en knolselderij grof.
- Bak de groenten in 2 eetlepels olie gedurende 10 minuten.
- Voeg de citroenschil, tijm, zout en peper toe.
- Schep het aardappelmengsel in de vorm en druk het goed aan.
- Bak de taart in het midden van de oven gedurende 45 minuten en laat het daarna afkoelen.
- Bak de sjalotjes in 2 eetlepels olie gedurende 10 minuten tot ze goudgeel zijn.
- Voeg 2 eetlepels water toe, laat het vocht verdampen, roer de tomaatjes erdoor en breng het geheel op smaak met peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de verwarmde sjalotten bij de taart.
Geniet van deze heerlijke aardappel-selderijtaart!
Geniet van deze heerlijke aardappel-selderijtaart!