Aardappelcurry met Eieren
Snel te maken
Ingrediënten
- 6 middelgrote eieren
- 1 rode paprika
- 4 winterwortels
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje gekruide krieltjes paprika & ui 425 g
- 4 eetlepels milde currypasta pot à 283 g
- 1 zakje santen 30 g
- 1 pak naanbrood naturel pak à 2 stuks, 280 g
Instructies
- Kook de eieren hard gedurende 7 minuten.
- Was de paprika, maak deze schoon en snijd in reepjes.
- Maak de wortels schoon, was ze, halveer ze en snijd in plakjes.
- Verhit in een braadpan de zonnebloemolie.
- Bak de paprika, wortel en krieltjes paprika & ui al omscheppend gedurende ongeveer 5 minuten.
- Voeg de currypasta, 200 ml water en de santen toe aan het groentemengsel.
- Laat de curry ongeveer 10 minuten zachtjes verwarmen.
- Pel intussen de eieren en snijd ze in partjes.
- Bereid het naanbrood volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de curry met partjes ei en naanbrood.
Je kunt de aardappelcurry naar smaak aanpassen door extra groenten toe te voegen, zoals spinazie of erwten.