Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- 8 stukjes aluminiumfolie (25x25cm)
Ingrediënten
- 8 aardappels ongeschild
Instructies
- Wikkel elke aardappel stevig in een stukje aluminiumfolie.
- Leg de ingepakte aardappelen gedurende 20 minuten in de hete kolen van de BBQ.
- Serveer de aardappelen direct in de aluminiumfolie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Maak deze aardappelen extra smakelijk door ze te serveren met kruidenboter of knoflooksaus.
Voeg naar smaak zout en peper toe voordat je ze inpakt in de folie voor extra smaak.
Deze gegrilde aardappelen in de schil zijn perfect voor een barbecuebijgerecht. Geniet van de heerlijke rokerige smaak en de eenvoud van dit recept!
Voeg naar smaak zout en peper toe voordat je ze inpakt in de folie voor extra smaak.
Deze gegrilde aardappelen in de schil zijn perfect voor een barbecuebijgerecht. Geniet van de heerlijke rokerige smaak en de eenvoud van dit recept!