Aardappelgratin Sous-Vide
Geniet van deze heerlijke en gemakkelijk te bereiden aardappelgratin, perfect voor grote groepen!
Ingrediënten
Instructies
- Meng de room en bouillon met de knoflookmix, zout en peper.
- Voeg de gesneden aardappelen toe aan het mengsel.
- Als de aardappelen al gesneden zijn, laat de zak dan dicht totdat de aardappelen volledig bedekt zijn met de vloeistof.
- Doe deze massa in een grote vacuumzak en vacumeer dit met de vacumeermachine (stand 1½).
- Stoom de gevulde vacuumzak gedurende 20 minuten in de steamer.
- Controleer of de aardappelen gaar zijn door voorzichtig in de zak te knijpen.
- Koel het geheel gedurende 45 minuten in de snelkoeler.
- Zorg ervoor dat het niet langer dan 45 minuten wordt gekoeld.
- Serveer de aardappelgratin sous-vide als bijgerecht bij je favoriete maaltijd.