Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg ongekookte aardappelen in blokjes
- zout
- versgemalen peper
- 250 g doperwtjes diepvries
- 1 deciliter halfvolle yoghurt
- 2 eetlepel mayohalf
- 3 eetlepel grove mosterd
- 1 blik kidneybonen à 400 g afgespoeld
- 1 rode ui gesnipperd
- 1 bos(jes) bosui in ringetjes
Instructies
- Kook de aardappelen in weinig water met zout net gaar.
- Giet ze af en laat ze uitdampen.
- Kook de doperwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en spoel ze onder koud stromend water af.
- Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de mosterd en peper en zout naar smaak.
- Schep de afgekoelde aardappelen met de kidneybonen, de ui, de doperwtjes, 2/3 deel van de bosui en de dressing door elkaar.
- Strooi de rest van de bosui erover.
- Lekker met een gegrilde biefstuk.