Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 7 eetlepel(s) zonnebloem olie
- 2 zakken krieltjes kleine à 450 g
- 1 schaaltje chipolataworstjes ca. 300 g
- 1 zak Provençaalse roerbakmix 400 g
- 1 zak champignons gesneden 200 g
- 1 eetlepel(s) gedroogde Provençaalse kruiden potje à 15 g
Instructies
- In wok 4 eetlepels olie verhitten.
- Krieltjes in 10 minuten gaar en bruin bakken.
- Laatste 4 minuten groenten en champignons toevoegen en meebakken.
- In andere koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en chipolata rondom bruinbakken.
- Op matige temperatuur in 10 minuten laten garen.
- Chipolata uit pan nemen en in stukjes snijden.
- Kruiden en zout en peper naar smaak aan krieltjes met groenten toevoegen.
- Krieltjes met groenten over vier borden verdelen.
- Stukjes chipolata erover verdelen.