Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ zakje amandelschaafsel à 45 g
- 1 bakje aardbeien 500 g
- 2 eetlepels suiker
- 200 ml crème fraîche
- 3 eetlepels Amaretto di Saronno
Instructies
- Rooster het amandelschaafsel lichtjes in een droge koekenpan tot het goudbruin en geurig is.
- Haal het uit de pan en zet apart.
- Maak de aardbeien schoon en verdeel ze over vier schaaltjes.
- Bestrooi de aardbeien met suiker.
- Roer de crème fraîche los met de Amaretto di Saronno en verdeel dit over de aardbeien.
- Garneer de aardbeien met het geroosterde amandelschaafsel.
- Serveer direct als een heerlijk verfrissend nagerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 200 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 3 g | Vet: 10 g | Sugar: 10 g