Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 500 gram aardbeien
- 4 Griekse yoghurt
- 6 speculaasjes
- 2 el rietsuiker
- 1 takje basilicum
- 10 cl aardbeiencoulis
Instructies
- Maal de speculaasjes fijn in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer.
- Maak de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes.
- Houd er 4 achter voor de garnering.
- Doe de yoghurt in een kom met de aardbeien en de suiker.
- Meng goed door elkaar.
- Vul de helft van de glazen met het aardbeien-yoghurt mengsel.
- Strooi wat speculaas over het mengsel en vul de glazen verder met het mengsel.
- Garneer met de achtergehouden aardbei, wat speculaas, fijn gesneden basilicum en wat van de aardbeiencoulis.
- Zet in de koelkast tot gebruik.
- Aardbeien met yoghurt dessert