Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
 - 50 g aardbeien gepureerd
 - 1 pakje MonChou
 - 15 g basterdsuiker
 - Poedersuiker om te bestrooien
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderwarmte) en haal het deeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
 - Meng in een kom de MonChou met de basterdsuiker tot een glad mengsel met behulp van een lepel.
 - Strijk dit mengsel gelijkmatig uit over het bladerdeeg in een dun laagje.
 - Snijd het bladerdeeg in het midden doormidden.
 - Bestrijk een helft met de gepureerde aardbeien.
 - Plaats de andere helft van het bladerdeeg, met de MonChou naar beneden, op de met aardbei besmeerde helft.
 - Snijd de bladerdeegplak in vijf gelijke repen en draai elke reep tot een twister.
 - Bak gedurende 25-30 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven.
 - Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
 
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 4 g | Vet: 20 g | Zout: 0.4 g | Sugar: 5 g
					