Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 g Aardbeien
- 1 beker slagroom 125 ml
- 225 gr kwark
- 2 theelepels limoensap
- 2 eetlepels basterdsuiker
- 4 wafelrolletjes
Instructies
- Was de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes.
- Houd 2 grote exemplaren apart.
- Maak de rest van de aardbeien fijn in een kom met behulp van een vork.
- Klop de slagroom bijna stijf.
- Meng de kwark, limoensap en basterdsuiker met een mixer tot een luchtige massa.
- Schep eerst de fijngemaakte aardbeien en vervolgens de slagroom voorzichtig door de kwark tot een luchtig mengsel.
- Verdeel het mengsel over vier hoge glazen en zet ze ongeveer 1 uur in de koelkast.
- Snijd de achtergehouden aardbeien in zeer dunne plakjes.
- Garneer de Aardbeienfool met de plakjes aardbei en serveer met de wafelrolletjes.