Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- 35 ml tequila gold
- 35 ml witte rum
- 50 ml grapefruitsap
- 50 ml ananassap
- 5 ml amandelsiroop of orgeade
Ingrediënten
- Vul een cocktailshaker met ijs.
- Voeg de tequila gold witte rum, grapefruitsap, ananassap en amandelsiroop of orgeade toe aan de shaker.
- Schud goed totdat de ingrediënten goed gemengd en gekoeld zijn.
- Giet de cocktail door een zeef in een gekoeld glas.
- Garneer met een schijfje citroen en serveer direct.
Instructies
- Voor een variant op deze cocktail, vervang de tequila gold door tequila silver (blanco) om een Acapulco Silver te maken.
- Deze cocktail is heerlijk verfrissend en perfect voor warme zomerdagen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Garneer met een schijfje citroen.
In plaats van tequila gold kan ook silver (blanco) gebruikt worden voor een Acapulco Silver.
In plaats van tequila gold kan ook silver (blanco) gebruikt worden voor een Acapulco Silver.
Voedingswaarden
Calories: 190 kcal | koolhydraten: 16 g | Sugar: 15 g