Afbreekbroodjes met pompoenpitten

Allerhande 2004
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak mix voor witbrood
  • 65 g pompoenpitten
  • olijfolie

Instructies

  • Bereid het deeg van het pak mix voor witbrood volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Kneed er de pompoenpitten door heen
  • Verdeel na de eerste keer rijzen het deeg in 4 gelijke stukken en maak er repen van 10 x 15
  • cm van.
  • Laat het deeg een tweede keer rijzen.
  • Vet een groot mes in met olijfolie en snijd elk stuk deeg in 6 gelijke rechthoekjes, maar snijd
  • niet helemaal door.
  • De broodjes moeten aan elkaar blijven zitten.
  • Bak de afbreekbroodjes 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225 °C.
  • Breek de broodjes aan tafel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Broodjes
Extra aanwijzing Snel te maken