Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Afbreekbroodjes met pompoenpitten
Allerhande 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
mix voor witbrood
▢
65
g
pompoenpitten
▢
olijfolie
Instructies
Bereid het deeg van het pak mix voor witbrood volgens de gebruiksaanwijzing.
Kneed er de pompoenpitten door heen
Verdeel na de eerste keer rijzen het deeg in 4 gelijke stukken en maak er repen van 10 x 15
cm van.
Laat het deeg een tweede keer rijzen.
Vet een groot mes in met olijfolie en snijd elk stuk deeg in 6 gelijke rechthoekjes, maar snijd
niet helemaal door.
De broodjes moeten aan elkaar blijven zitten.
Bak de afbreekbroodjes 10 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225 °C.
Breek de broodjes aan tafel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Broodjes
Extra aanwijzing
Snel te maken