Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eetlepels gemalen komijn
- 2 eetlepels gemalen koriander
- 2 eetlepels paprikapoeder
- 1 eetlepel gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel venkelzaad
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gemalen anijszaad
- 2 laurierblaadjes verkruimeld
Instructies
- Roer alle specerijen goed door elkaar en bewaar ze in een luchtdichte container op een koele, droge plaats.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze Al-Andalus kruidenmix is een heerlijke toevoeging aan tal van gerechten, van stoofschotels tot gegrilde groenten. Geniet van de rijke smaken die deze mix aan je keuken brengt, geïnspireerd op de culinaire tradities van het historische Moorse rijk in Spanje.
Voedingswaarden
Calories: 5 kcal | koolhydraten: 1 g