Amandellikeur Cake Dessert
Equipment
- Cake en bordjes bestuiven met cacao.
- theezeefje
Ingrediënten
- 2 plakjes roombotercake 400 g per stuk
- 4 eetlepels amandellikeur
- 2 bakjes crema del Principe 85 g per stuk
- ½ eetlepel cacaopoeder
Instructies
- Halveer de plakjes cake diagonaal.
- Besprenkel de cake met de amandellikeur.
- Leg op twee bordjes elk een driehoekje cake.
- Schep een bakje crema del Principe er bovenop.
- Leg de andere driehoekjes cake er bovenop.
- Schep het cacaopoeder in een theezeefje.
- Bestuif de cake en de bordjes met cacao.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze rijke en romige dessert vraagt om een zoete en aromatische dessertwijn, zoals een Moscato d'Asti. De licht bruisende wijn heeft fruitige tonen die mooi samengaan met de amandel en cacao, terwijl de zoetheid ervan perfect past bij de smaken van het dessert.
Voedingswaarden
Calories: 465 kcal | koolhydraten: 53 g | Protein: 6 g | Vet: 23 g | Zout: 0.3 mg | Sugar: 30 g