Amusehapje van aardappel en sinaasappelmarmelade.

Allerhande 2006
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • aardappels
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • sinaasappelermarmelade
  • sjalotten
  • laurier
  • knolselderij of met pompoen in combinatie met citroenmarmelade

Instructies

  • Je snijdt grote dobbelstenen van aardappels, vastkokende (de restjes gaan in de soep of
  • puree), kookt ze beetgaar en laat ze uitlekken en afkoelen.
  • Dan besprenkel je ze met een dressing of met goede olijfolie, peper en zout.
  • Met een meloenbolletjesboor maak je in elke dobbelsteen een kuiltje, dat je vlak voor het
  • serveren vult met een beetje sinaasappelmarmelade.
  • Ik maak dat zelf, met sjalotten en laurier, maar marmelade uit een pot kan prima.
  • Deze uitholtruc kan ook met blokjes knolselderij, of met pompoen in combinatie met
  • citroenmarmelade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch