Ananas met garnalen
Ingrediënten
- 4 ananas schijven
- 100 gram gebroken sperziebonen diepvries en 1 blikje garnalen
- 200 gr Deep Blue) uitlekken
- 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix Silvo
- 1 eetlepel zonnebloem olie
- sperziebonen
- 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml Conimex
- 150 gram Pandanrijst (pak á 350 gr Oryza
Instructies
- Laat 4 ananasschijven, 100 gr gebroken sperziebonen (diepvries) en 1 blikje garnalen (200 gr, Deep Blue) uitlekken.
- Bestrooi de garnalen met 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo) en roerbak ze ± 2 minuten in 1 eetlepel (zonnebloem) olie.
- Voeg de sperziebonen en 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml, Conimex) toe.
- Serveer met de ananasringen en 150 gr Pandanrijst (pak á 350 gr, Oryza).