Appel Fruitfilet met Cantharellen en Truffelmayonaise
Ingrediënten
- 2 preien in stukjes van 1 cm
- 2 takjes tijm vers fijngehakt
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 250 g cantharellen
- 100 ml mayonaise of tofunaise
- 2 el truffelpasta
- 4 Alpro® Soya Fruitfilets Appel
- Alpro® Soya Bakken & Braden
- Zout
- Peper
Instructies
- Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een pan en voeg de prei en tijm toe.
- Smoor afgedekt gedurende 10 minuten op een laag vuur tot de prei zacht is.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een koekenpan.
- Voeg de knoflook en cantharellen toe en bak gedurende 5 minuten.
- Meng de mayonaise en truffelpasta.
- Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® Soya Fruitfilets gedurende 4 minuten aan beide zijden goudbruin.
- Serveer de Alpro® Soya Fruitfilets met de cantharellen, de gesmoorde prei en de truffelmayonaise.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer als nagerecht stoofpeertjes met wat Alpro® Soya Dessert Vanille.