Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram spitskool
- 1 middelgrote winterwortel
- 2 kleine appels of 1 grote appel
- 2 tomaten
Kruidenmayonaise:
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepel(s) yoghurt
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 2 eetlepel(s) groene kruiden bieslook, peterselie, oregano
- 1 theelepel suiker
Instructies
- Snij plakken van de spitskool en was deze onder de koude kraan.
- Droog de plakken en snij daarna kleine stukjes van de kool.
- Rasp de wortel fijn. Snij de appel in 4 parten, verwijder het klokhuis en snij dan de parten in kleine stukjes.
- Snij de 2 tomaten in partjes en leg ze naast de salade op het bord.
Kruidenmayonaise:
- Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar en voeg een geperst teentje knoflook, wat suiker en de kruiden toe.