Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- magnetron
Ingrediënten
- 3 appels 1 gerapst, 2 in blokjes gesneden
- 50 gram Quaker kaneel havermout
- 25 gram Skyr yoghurt 0 %
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 ei
- kaneelpoeder naar smaak
- Greensweet erythritol suiker naar smaak
Instructies
- Doe de geraspte appel, havermout, Skyr yoghurt, ei en bakpoeder in een kom en mix met de staafmixer tot een papje.
- Doe dit in je wafelijzer en laat gaar worden, je haalt twee wafels uit deze hoeveelheid)
- Meng ondertussen de appelblokjes met kaneel en suiker en zet dit 3 minuten in de magnetron.
- Verdeel de appel over de wafel en als je nog punten over hebt kun je er lekker wat slagroom light bij doen.
Notities / Tips / Wijnadvies
3,5 punt per wafel. Eventueel slagroom light erbij is 2 punten per eetlepel)