Appelyoghurt met Geroosterde Walnoten
Deze appelyoghurt met geroosterde walnoten is een eenvoudig maar heerlijk dessert. De combinatie van zoete appelcompote, romige yoghurt en knapperige walnoten zorgt voor een verrukkelijke smaakervaring. Serveer dit dessert na een gezellig diner of als verfrissende traktatie op een warme dag.
Ingrediënten
- ½ zakje walnoten à 55 g
- 1 potje appelcompote 360 g
- 300 ml volle yoghurt
- 4 eetlepels rozijnen
- 2 theelepels kaneelpoeder
Instructies
- Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan, laat ze afkoelen en hak ze grof.
- Schep de appelcompote in een kom.
- Voeg de yoghurt, rozijnen en kaneelpoeder toe en meng goed.
- Schep de appelyoghurt in vier glazen schaaltjes.
- Bestrooi met de geroosterde walnoten.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 6 g | Vet: 13 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 15 g