Arretjescake van Astrid Veltman v2

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Arretjescake
  • ½ pak of rol biscuitjes
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 100 gram boter
  • 25 gram cacao 3 eetlepels
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 ei

Instructies

  • Meng de cacao, vanillesuiker en basterdsuiker door elkaar en roer tot er geen klontjes meer in zitten.
  • Doe dit samen met de boter in een pan en zet die op laag vuur.
  • Klop intussen het ei en bekleed een (cake)vorm met plasticfolie.
  • Verkruimel de biscuitjes door ze in een plastic zak te doen en daar met een deegroller overheen te gaan.
  • Roer het boter-suikermengsel regelmatig door.
  • Laat het, als de suiker min of meer is opgelost, een beetje afkoelen en meng dan alles (dus ook het ei) door elkaar.
  • Doe het mengsel over in de vorm en laat het 1 nacht in de koelkast staan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake