Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Boen de schil van 1 limoen onder koud stromend water schoon en rasp hem.
- Pers de limoenen uit.
- Klop het limoensap en de rasp met de olie, het zout en peper in een kommetje door elkaar.
- Schil de avocado, snijd de helften langs de pit los en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Doe de avocadoblokjes in een kom, schenk de saus erover en schep voorzichtig om.
- Laat de chilibonen in een zeef uitlekken.
- Snijd 2 tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de andere tomaat in plakjes.
- Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
- Schep de bonen en de tomatenblokjes door de avocado en zet de schaal tot het gebruik in de koelkast.
- Knip de korianderblaadjes in een kopje in stukjes, houd 2 takjes achter voor de garnering. Was de sla en dep hem droog.
- Schep de koriander door de salade.
- Leg op 2 borden elk 1 blaadje sla, schep de salade in het ijsbergslablad en bestrooi met Cheddar.
- Garneer met plakjes tomaat, ui ringen en koriander.
- Geef er tortillachips bij.