Avocadosalade met biefstuk
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de biefstuk of bieflapjes in dunne plakjes.
- Roer de mosterd, de bruine suiker, het paprikapoeder, de oregano en naar smaak zout en peper door elkaar en schep de biefreepjes erdoor.
- Laat ze zo ± 15 minuten staan.
- Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in plakjes.
- Snijd de tomaten elk in 8 partjes.
- Was de lollo rosso, dep de bladeren goed droog en snijd ze in reepjes.
- Verdeel de lollo rosso over de borden en leg er de plakjes avocado en de partjes tomaat op.
- Verhit in een koekepan 1 eetlepel olie, bak de reepjes vlees al omscheppend op hoog vuur snel bruin en verdeel ze over de salade op de borden.
- Roer de azijn en de abrikozendrank door het bakvet, klop er de rest van de olie door en schenk het sausje over de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood.