Avocat au crab
(avocado met krab)
Equipment
Ingrediënten
- 200 g krabvlees
- paprikapoeder
- cayennepeper
- 2 avocado
- 2 deciliter mayonaise
- 1 citroen
Instructies
- Snij de avocado's in de lengte doormidden.
- Haal de pit eruit.
- Haal er de halve dikte van het vlees uit en snij dit in kleine blokjes.
- Meng dit met het krabvlees.
- Besprenkel met citroensap.
- Meng de helft van de mayonaise erdoor.
- Doe dit voorzichtig in verband met het tere avocadovlees.
- Meng wat cayennepeper door de rest van de mayonaise.
- Vul de avocadohelften met het mengsel van krabvlees en mayonaise.
- Spuit er met een spuitzak met een kleine gekartelde spuit de rest van de mayonaise er decoratief over heen.
- Strooi er nog wat paprikapoeder over.
- Serveer koel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Maak het niet te lang van te voren, anders wordt het avocadovlees zwart.