Avocats aux fruits de mer
(avocado's met zeevruchten)
Ingrediënten
Instructies
- Halveer de avocado's in de lengte,haal de pitten eruit.
- Schep een deel van het vruchtvlees eruit, zodat een wand van 7 mm blijft zitten.
- Pocheer de scampi, pel ze, maar laat het staartje eraan.
- Snij dit met een stukje scampi eraan eraf en bewaar voor garnering.
- Snij de scampi in dunne plakjes.
- Vermeng deze met het krabvlees, garnalen en de in partjes gesneden rauwe champignons.
- Roer er de blokjes avocado door.
- Dek het af en laat het in de koelkast staan in een marinade van olie, zout en epepr.
- Bewerk de mayonaise met de mosterd, ketchup en sherry.
- Voeg de geklopte room toe.
- Proef de saus en maak op smaak af.
- Meng de zeevruchten met de saus.
- Vul de avocado's ermee.
- Garneer met fijngehakte eiwit en eigeel en het in gelei getrokken scampistaartje.
- Plaats de avocado's in cocktailglazen.