Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Meng de kipreepjes met de kruidenmix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 5 dl heet water.
Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze goed schoon.
Was en snijd de paprika´s in halve ringen.
Was en snijd de lente-uitjes in schuine plakjes
Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de kipreepjes 2 minuten.
Voeg de paprika en de bamboescheuten toe en wok 2 minuten mee.
Voeg de gewelde groenten en de mie toe en warm het geheel goed door.
Wok op het laatst de lente-uitjes kort mee.
Schep de bahmi speciaal op 4 diepe borden.
Serveertip:
Lekker met de pittige gebakken Conimex Sambal Badjak en Atjar Tjampoer als een frisse salade erbij.
Varitietip:
Vervang de kipreepjes door vleesreepjes. Voeg aan de lente-uitjes een scheutje Ketjap Manis toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Bahmi speciaal met bamboescheuten en kip