Bami panggang 3

Bami panggang 3

krokant varkenvlees
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 gram varkenslappen
  • 1 theelepel djahé
  • 1 eetlepel(s) vijf kruidenpoeder
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 2 eetlepel(s) chinese ketjap
  • 1 eetlepel(s) rum of cognac
  • aromat
  • ¼ pakje margarine
  • peper
  • e-tsin

Instructies

  • Wrijf varkenslappen in met het mengsel van alle kruiden en de olie.
  • Laat de kruiden minstens 1 uur intrekken.
  • Een kwart pakje margarine in de braadpan en de varkenslappen lekker krokant bakken in ca. 30 min.
  • Haal het vlees er dan uit en snij het in reepjes.
  • De saus over het vlees (zie: Sauzen)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië