Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees aan beide kanten met peper en zout.
Smelt de boter in een koekenpan en schroei de biefstukken op hoog vuur aan beide kanten dicht.
Bak het vlees op matig vuur in 2-3 min. per kant rosé (of naar eigen smaak).
Neem het vlees uit de pan en laat het op een bord onder aluminiumfolie rusten.
Bak in het bakvet van de biefstukken de paddestoelen 5 minuten.
Schenk de slagroom bij de paddestoelen en verwarm de room zachtjes.
Laat de gorgonzola al roerende in de warme slagroom smelten.
Breng de saus op smaak met peper en zout.
Serveer de biefstukken met de gorgonzolaroom met paddestoelen.
Lekker met tagliatelle en rucolasla met zongedroogde tomaatjes.
Wijnadvies:
Canaletto, Nero d’Avola/Merlot, rood
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Biefstuk met gorgonzolaroom met paddestoelen