Bijensteek

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 tassen botermelk
  • 1 tas suiker
  • 4 tassen zelfrijzende bloem
  • 2 tassen geraspte kokosnoot
  • 2 tassen suiker
  • 3 eieren
  • Afwerking met 200 g gesmolten boter

Instructies

  • Vermeng alle ingrediënten goed en giet het mengsel in een ingevet bakblik.
  • Meng 1 tas suiker met 2 tassen geraspte kokos en verdeel dit keurig over het deeg.
  • Bak het geheel goudbruin bij 175°C gedurende ongeveer 35 minuten.
  • Om het extra smaakvol te maken, giet voorzichtig 200 g gesmolten boter over de nog warme cake.
  • Laat het geheel afkoelen en geniet van deze heerlijke Bijensteek!
  • Probeer dit recept uit en laat je verrassen door de heerlijke smaken van dit Duitse gebak!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gebak
Land van herkomst Duitsland