Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bijensteek
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
tassen botermelk
▢
1
tas suiker
▢
4
tassen zelfrijzende bloem
▢
2
tassen geraspte kokosnoot
▢
2
tassen suiker
▢
3
eieren
▢
Afwerking met 200 g gesmolten boter
Instructies
Vermeng alle ingrediënten goed en giet het mengsel in een ingevet bakblik.
Meng 1 tas suiker met 2 tassen geraspte kokos en verdeel dit keurig over het deeg.
Bak het geheel goudbruin bij 175°C gedurende ongeveer 35 minuten.
Om het extra smaakvol te maken, giet voorzichtig 200 g gesmolten boter over de nog warme cake.
Laat het geheel afkoelen en geniet van deze heerlijke Bijensteek!
Probeer dit recept uit en laat je verrassen door de heerlijke smaken van dit Duitse gebak!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gebak
Land van herkomst
Duitsland