Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Snipper de knoflook.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Haal de peultjes af.
Snijd de courgette in halve plakjes.
Verhit de helft van de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de rode peper met de knoflook ± 2 minuten.
Bak de Quorn al omscheppend ± 7 minuten mee en neem het daarna uit de
pan.
Verhit de rest van de olie en bak de bloemkool, de peultjes en de courgette al
omscheppend 5 minuten.
Voeg de sojasaus, het bouillontablet en 4 eetlepels water toe en breng het
geheel al omscheppend aan de kook.
Leg een deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur in ± 7 minuten
beetgaar koken.
Voeg de Quorn weer toe en warm alles goed door.
Lekker met pandanrijst en sambalsaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Bloemkoolroosjes, peultjes en courgette