Boerse Broodjes met Beenham, Eiersalade en Knapperige Kiemgroente
Ingrediënten
- 4 dikke plakken grof ongesneden volkorenbrood
- Boter
- 8 plakken beenham
- 4 grote lepels eiersalade
- 16 partjes tomaat
- Sla en knapperige kiemgroente voor garnering
- Zwarte peper en zeezout naar smaak
Instructies
- Snijd vier dikke plakken van het ongesneden brood.
- Besmeer de plakken brood met een dun laagje boter.
- Beleg de boterhammen speels met de plakjes beenham.
- Verdeel een royale lepel eiersalade over de ham.
- Garneer de broodjes met de partjes tomaat, knapperige kiemgroente en wat sla.
- Voeg naar smaak gekneusde zwarte peper en zeezout toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze hartige broodjes zouden goed samengaan met een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een frisse Rosé.Voedingswaarden
Calories: 301 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 17 g | Vet: 10 g | Zout: 2 mg | Sugar: 5 g