Bonenschotel met ui en mosterdcervelaat

Allerhande 2003
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 uien grofgesnipperd
  • 1 mosterdcervelaat (worst, 250 g
  • 3 el olie
  • 2 blikken kidneybonen 400 g, uitgelekt
  • 1 bos radijs
  • 15 gr peterselie verse
  • 1 tl citroensap of azijn
  • ½ tl mosterd

Instructies

  • In grote koekenpan ui en worst in 2 el olie 10 min. zachtjes bakken.
  • Kidneybonen toevoegen en gerecht met deksel op pan 5 min. door en door verwarmen. Bonenschotel op smaak brengen met zout en peper.
  • Intussen radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
  • Peterselie fijnhakken.
  • In kom dressing kloppen van rest van olie, citroensap, mosterd, zout en peper.
  • Radijs door dressing mengen.
  • Bonenschotel en radijssalade over twee borden verdelen.
  • Peterselie over radijs en bonen strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland
Extra aanwijzing Snel te maken