Brie-walnotentaartjes met honing
Extra aanwijzing: Vegetarisch
Extra informatie: snel te maken
Ingrediënten
- 4 plakjes roomboter bladerdeeg diepvries, pakje à 450 g
- 150 g brie
- 1 zakje walnoten 50 g
- 2 eieren
- 1 zakje peen julienne wortelreepjes, 150 g
- 2 eetlepel(s) honing
- 1 zak ijsbergsla 200 g
- 1 bak verse rauwkost bleekselderij-appel 225 g
Instructies
- Bladerdeeg laten ontdooien.
- Oven op 200°C voorverwarmen.
- Brie in plakjes snijden.
- Noten hakken.
- Eieren met zout en peper loskloppen.
- Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden.
- Met vork op enkele plaatsen in prikken.
- Brie, noten en derde deel van wortel over bodems verdelen.
- Met honing besprenkelen.
- Eimengsel erover schenken.
- Taartjes in midden van oven in 20 minuten gaarbakken.
- Sla met rest wortel en rauwkost mengen.
- Taartjes met salade serveren.