Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Doe de bloem in een kom, meng daar het ei en de dooiers bij, voeg snuifje zout en honing toe.
Lost de gist op in het mengsel van water en melk.
Snijd de boter in stukjes en voeg toe.
Meng alles.
Boter een vorm in en verstuif daarin een beetje bloem.
Laat het deeg in de koelkast opharden.
Verwarm de oven ondertussen voor op 30°C.
Haal het deeg uit de koelkast en snijd in stukjes die je een beetje opbolt en vervolgens in de vorm legt.
Laat het deeg rijzen in de oven.
Doreer vervolgens met een mengsel van eigeel en melk.
Bak 35 minuten af in een oven op 190°C.
Laat afkoelen op grill.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Briochebrood van Sofie Dumont