Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 stronk broccoli
- 250 g pasta naar keuze
- 400 g tomaat
- 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese a 43 g
- 200 ml crême fraiche
- 150 g mozzarella
- Extra nodig: ingevetteovenschaal
Instructies
- Verwarm de oven voor tot 200 °C.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
- Schil de steel en snijd hem in dunne plakjes.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat hem in een vergiet uitlekken.
- Breng een ruime pan water aan de kook en blancheer de broccoli 2-3 min.
- Giet af en laat uitlekken.
- Schep de pasta met de broccoli en de tomatenblokjes door elkaar.
- Verdeel het pastamengsel over de bodem van de ovenschaal.
- Roer de inhoud van het zakje Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese met de crème fraîche door elkaar.
- Schenk het over de pasta in de schaal.
- Schud de schaal om de saus goed over de pasta te verdelen.
- Strooi de mozzarella erover.
- Bak de broccoli pasta ovenschotel 35-40 min. in de voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is.