Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd de kipfilet in stukjes.
Pel en snijd de ui en knoflook in kleine stukjes.
Maak een marinade van arachideolie, gembersiroop, ketjap, oestersaus (niet teveel!!), chilisaus, sambal en knoflook.
Doe de kipfilet erin en laat 20 minuten marineren.
Maak de taugé schoon, was de ijsbergsla en snijd fijn.
Snijd de pide.
Verhit olie in de wok en doe de kipfilet zonder de marinade in de wok.
Als de kip bijna gaar is, voeg de ui toe.
Daarna de overgebleven marinade toevoegen.
Bak op het laatst de taugé nog even mee.
Verdeel de sla over het opengesneden brood en leg hierop de kipfilet met een beetje saus.
Voor de liefhebbers: doe een scheutje Sambasaus over het broodje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Broodje Oosterse kipfilet