Halveer de maanzaadbroodjes en rooster ze vlak voordat het tofu-groentemengsel is roergebakken.
Verhit een hapjespan of wok en verhit de olie daarin.
Voeg de stukjes roerbaktofu toe en roerbak deze ± 2 minuten.
Pel de sjalot of ui en het teentje knoflook, hak ze fijn en bak ze in de pan mee.
Halveer de peper, verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd de peper in ragdunne reepjes.
(Vervang de peper eventueel door 1 theelepel sambal oelek).
Maak de paprika's schoon, snijd ze in repen, voeg die aan de ingrediënten in de pan toe en roerbak alles ± 3 minuten.
Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
Rooster nu de broodjes.
Voeg de taugé en de doperwtjes toe, schep om en voeg de groentebouillon en de sojasaus toe.
Warm even door en serveer direct op de warm geroosterde broodjes.