Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Klop ½ dl room tot Chantillycreme.
Verwerk de suiker in de murw gemaakte boter, tot alle suiker is opgelost, voeg er de amandelen en de kirsch bij.
Bekleed de bodem en de randen van een Charlotte-vorm (die u eerst licht beboterd hebt) met biscuits.
Druk ze vast tegen elkaar aan.
De Chantillycreme mengen met het eerste mengsel (amandelen, boter, kirsch) en dit over de biscuits schudden.
laat de Charlotte-vorm nu en dan op de tafel botsen, om de pate degelijk te verspreiden.
In de vrieskast of de diepvries plaatsen, gedurende ten minste 4 uren.
Voor het opdienen de Charlotte uit de vorm halen; dompel de vorm snel in heet water, en keer de cake om op het dienblad, fris serveren.
Men ken deze cake omringen met engelse crème.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Charlotte met amandelen