Chinese Groenten uit de Wok

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g hamlappen in blokjes
  • 100 g gekookte gepelde garnalen
  • 750 g paksoi in reepjes
  • 100 g taugé
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 250 ml vleesbouillon
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 4 eetlepels olie
  • 2 uien gesnipperd
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Verhit olie in een wok en fruit de ui.
  • Schep de ui uit de wok.
  • Verhit 2 eetlepels olie en roerbak het vlees met zout en peper bijna gaar.
  • Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe.
  • Laat het aan de kook komen en beetgaar worden.
  • Roer de ui, sesamolie, taugé en garnalen erdoor.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------