Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Breng de bouillon aan de kook met het knoflooksap.
Klop de eieren met peper en zout en roer ze door de bouillon zodat ze stollen in uiterst dunne slierten.
Doe de inhoud van het blikje krab over in soepkommen of terrine.
Maak de bouillon af met de sojasaus, rijstwijn (of droge sherry) en ve-tsin en giet die over het krabvlees.
Roer de bieslook erdoor.
Eventueel peper en zout bijvoegen.
Magnetron:
Halveer de hoeveelheden.
Breng de bouillon met knoflooksap in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Roer de losgeklopte eieren erdoor.
Verder te werk gaan zoals in het recept beschreven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Chinese Krabsoep